Termeni și condiții

Site-ul www.gingershoes.ro este administrat de catre SC CLICKONIT SRL-D care reprezintă o entitate juridică înregistrată în România și se supune strict legislației valabile în aceasta tara, avand urmatoarele date de identificare si contact:

SC CLICKONIT SRL-D
CUI: 34281164
J23/1014/25.03.2015
Str. Revolutiei, Nr. 16, Voluntari, Ilfov
RO39BTRLRONCRT0292931001, BANCA TRANSILVANIA
Telefon: 0731.767.219
E-mail: hello@gingershoes.ro

DEFINITII 

Vanzator: Entitate juridica cu numele S.C CLICKONIT S.R.L.-D, administratorul site-ului www.gingershoes.ro
Cumparator: Entitate fizica sau juridica care efectueaza o comanda prin achizitionare de produse.
Produs: Orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului
Comanda: Document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator.

Contract: o COMANDA confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze cumparatorului produsele comandate, iar cumparatorul este de acord efectueze plata acestora si accepta prezentele Termene si Conditii

PRODUSE

S.C CLICKONIT S.R.L.-D comercializeaza propriile produse fabricate in Romania. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.gingershoes.ro sunt noi, expediate in ambalajul original și sunt însoțite de factură fiscală în momentul livrarii.

S.C CLICKONIT S.R.L.-D depune toate eforturile pentru a prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Culorile afisate pe monitor pot fi diferite fata de culorile reale ale produselor datorita setarilor dispozitivului de pe care se acceseaza site-ul www.gingershoes.ro, fapt pentru care nu ne putem asuma responsabilitatea.

Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul www.gingershoes.ro se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor, de aceea vanzatorul isi rezervă dreptul de a nu onora comenzile problematice, fapt pe care il va aduce la cunostnta si cumparatorului.

Vanzatorul va incerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru cumparatorii de pe site-ul www.gingershoes.ro .

COMENZI

Pentru a efectua o comanda, cumparatorul va crea un cont de utilizator pe site-ul www.gingershoes.ro si va fi de acord cu Termenii si conditiile siteului. Informatiile oferite in momentul inregistrarii sunt folosite pentru a permite accesul la anumite sectiuni de pe site cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi discounturi in functie de comenziile deja efectuate etc.
Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.gingershoes.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic, pe siteul www.gingershoes.ro)
Dupa efectuarea comenzii, cumparatorul va primi un email ce confirma inregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile. Stocurile se modifica in timp real, pe masura ce se inregistreaza comenzi. Facem tot posibilul ca stocul afisat sa fie real, insa in mod exceptional, pot exista diferente intre stocul contabil si cel fizic. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date, in limita stocului disponibil.

Inainte de confirmarea comenzii, vanzatorul poate contacta cumparatorul telefonic si/sau prin e-mail in vederea verificarii corectitudinii comenzii plasate si/sau datelor furnizate de catre cumparator.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea platii/ cardului de catre banca emitenta a cardului cumparatorului
 • Tranzactie invalida a platii online
 • Datele furnizate de catre cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;
 • Inregistrarea de comenzi false sau date de contact fictive

Nu exista comanda minima impusa.

TARIFE

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) .

Preturile afisate nu contin si taxele de transport. Aceste taxe se platesc separat si vor fi notate separat si pe factura fiscala.

Pentru comenzi mai mari de 199 ron, transportul este gratuit.

Pentru comenzi mai mici de 199 ron, transportul este in valoare de 15 ron* prin curier rapid.

* Tariful este valabil pentru colete de maxim 1 kg si pentru adrese de livrare pentru care curierul nu percepe taxa pentru km suplimentari.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

S.C CLICKONIT S.R.L.-D nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile prezentate eronat pe site din orice motive, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, sau in cazul preturilor, rezervandu-si dreptul de a nu livra produse al caror pret a fost afisat in mod eronat.

Vanzatorul va incerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru cumparatorii de pe site-ul www.gingershoes.ro

PLATA COMENZII


Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea/ridicarea acestora.

Plata produselor se poate face:

 • Cu cardul prin intermediul platformei securizate 3D MobilPay
 • Cu numerar achitat curierului la livrare

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Factura fiscala va fi trimisa si in format electronic (conform Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia.

Cumparatorul poate solicita oricand factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

LIVRAREA COMENZII

Livrarea comenzii se va efectua la adresa specificata de catre cumparator in momentul creerii contului si confirmat in momentul plasarii comenzii.

 • Comezile efectuate pana in ora 15.00 in fiecare zi lucratoare, se vor expedia in aceeasi zi.
 • Comezile efectuate dupa ora 15.00, se vor expedia in a doua zi lucratoare.
 • Comenzile primite in zilele de vineri dupa orele 15.00 dar si cele de sambata si duminica vor fi procesate saptamana urmatoare, in ziua de luni, in ordinea primirii acestora.

Livrarea dureaza maxim 1-2 zile din momentul expedierii.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.

Pretul este valabil doar pentru localitatile pentru care curier rapid nu percepe taxa pe kilometri suplimentari, altfel se va adauga si taxa suplimentara perceputa de catre curier.

S.C CLICKONIT S.R.L.-D nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. 
Atentie! In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la vanzator.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale. Pentru livrari in afara Romaniei, se va contacta vanzatorul telefonic sau prin e-mail.

POLITICA DE RETUR

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele, fara a preciza motivele, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o terta persoana, alta decat transportatorul, indicata de acesta, a intrat in posesia fizica a produselor. Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să trimiteţi in scris comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.  Cumparatorul va trimite completat formularul de retur pe adresa de email retur@gingershoes.ro. Vanzatorul va returna contravaloarea produselor prin transfer bancar in maxim 14 zile calendaristice.

1. Daca produsul prezintă un defect de fabricație: Împreună cu contravaloarea produselor se returnează prin transfer bancar și contravaloarea transportului inițial cu excepția cazului în care cumparatorul a ales o opțiune de transport cu o valoare mai mare decât cea mai ieftină variantă disponibilă pentru comanda în cauză. În acest caz se va returna contravaloarea celei mai ieftine opțiuni de transport sau nu se va returna o contravaloare în cazul în care comanda ar fi beneficiat de transport gratuit.

2. Daca produsul nu prezintă un defect de fabricație: Se returneaza prin transfer bancar doar contravaloarea produselor, nu și contravaloarea livrării produselor.

Suma returnata cumparatorului nu include si cheltuielile de transport ale returului, acestea fiind suportate de catre cumparator.

Înainte de retur, cumparatorul se asigura că produsele returnate:

 • nu prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte semne de uzură.
 • nu prezintă semne de utilizare
 • au ambalaj, etichetă, factură sau alte accesorii, așa cum le-ai primit și toate intacte
 • sunt protejate de factorii ce pot duce la deteriorarea acestora pe toata durata transportului (se recomanda folosirea unui ambalaj de siguranta, ex: hârtie, poliester, carton, folie bule de aer, etc. )

Altfel, vanzatorul isi rezerva dreptul conform O.G. 34/2014, art. 14, alin. 3 să diminueze valoarea returului sau să îl refuze.

In cazul retururilor repetate (peste 2 retururi fara motiv intemeiat) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi.

Returul produselor se face doar prin curier rapid, cost suportat de catre cumparator.

In cazul produselor care prezinta defecte de fabricatie sau nu sunt conforme cu comanda initiata de catre client, S.C CLICKONIT S.R.L.-D se obliga sa schimbe produsul cu un altul fara defecte si/sau conform comenzii cumparatorului, costul transportului fiind suportat de catre Vanzator.

GARANTIE

Produsele achizitionate de pe site-ul www.gingershoes.ro au termen de garantie 30 de zile de la data cumpararii.

Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea cumparatorului.

In cazul lipsei conformitatii, cumparatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

Se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:

 • corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat cumparatorului  ca mostră sau model;
 • corespund oricărui scop specific solicitat de către cumparatorului , scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;
 • corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
 • fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care cumparatorului se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe etichetasi ambalajul produsului.

Instrucțiuni de întreținere:

 • Încălțămintea se păstrează în condiții bune dacă suprafețele acesteia sunt curățate periodic. Recomandare: dupa fiecare purtare.
 • Pentru o utilizare îndelungată, se recomandă purtarea a două-trei perechi de pantofi în aceeasi perioadă de timp, durata medie de purtare fiind de 6 luni.
 • Fața și interiorul pantofului se șterg cu un material textil uscat sau ușor umezit în apă. În cazul petelor, materialul textil se poate umezi în apă cu detergent fără adaos de înălbitor
 • Pantofii nu se spala la masina de spalat, nu se poarta/ depoziteaza in ploaie, zapada sau in alte conditii de umezeala. Pielea nu este impermeabila.
 • Talpa pantofului se curătă de praf și de noroi cu o perie uscată. În cazul petelor, se poate folosi un material textil umezit în apă cu detergent fără adaos de înălbitor
 • Odată curățat, pantoful se lasă să se usuce natural, departe de o sursă de căldură (direct in bataia soarelui, uscator masina de spalat, ventilator, calorifer, foc, uscător de păr etc)
 • Se evită apropierea de obiecte/substante, activități/calamitati, animale ori suprafete care pot provoca decolorare, lovituri directe, zgârieturi, ruperi, pete, arsuri, perforări, scămoșare sau orice actiune fizică de natură să deterioreze pantofii.
 • Se evita purtarea unui numar nepotrivit marimii piciorului care pot duce la disconfort sau tocirea/deteriorarea pantofului din acest motiv
 • Se evita repararea produselor din propria initiativa in orice alt loc decat cel al productorului in conditiile acordarii garantiei
 • Se evita transportul sau depozitarea in conditii improprii si care nu respecta prezentele instructiuni
 • Se evita utilizarea in alt scop decat cel pentru care este destinat produsul
 • Se păstreaza in locuri uscate, de preferat in cutii. Recomandăm folosirea ambalajului în care vin pantofii, atât pentru protecție dar și pentru reciclarea ambalajului care poate fi refolosit pentru depozitare.

Garantia nu acopera defecte de uzura, intretinere necorespunzatoare, purtarea unui numar nepotrivit sau retur in conditii improprii ci doar defecte de fabricatie, acestea fiind acoperite gratuit. Pentru acordarea garantiei este necesar sa urmati intructiunile de ingrijire prezentate mai sus dar si conditiile de returnare (ambalaj rezistent, prezentarea etichetei si a facturii etc) . In caz contrar, garantia devine inaplicabila. Pentru abateri de la conditiile garantiei, valoarea bunurilor returnate se poate diminua, conform O.G. 34/2014, art. 14, alin. 3 si se vor comunica cumparatorului dupa examinarea produsului returnat in vederea aplicarii garantiei.(vezi mai multe detalii la sectiunea “Garantie”)

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

S.C CLICKONIT S.R.L.-D isi asuma prevederile Regulamentului General de Protecția Datelor intrat în vigoare pe data de 25 mai 2016 cu directă aplicabilitate începând cu data de 25 mai 2018; garanteaza confidentialitatea datelor cumparatorilor si ca vor fi folosite doar in scopul pentru care au fost solicitate.

Datele care se colecteaza pe siteul www.gingershoes.ro se afla in pagina de checkout, la sectiunea de creare cont online sau navigarea siteului :

 • Nume si prenume
 • Nume companie
 • CUI
 • Adresa de livrare
 • Adresa de facturare
 • Adresa de email
 • Numar de telefon
 • Adresa de IP

 Datele sunt folosite pentru:

 • Crearea conturilor onlile
 • Procesarea comenzii
 • Livrarea comenzilor
 • Generarea documentelor de transport
 • Generarea facturilor
 • Trimiterea de notificari si confirmari cu privire la comanda
 • Trimiterea de notificari despre beneficii, promotii si discounturi (newsletter)

Datele sunt pastrate atata timp cat este necesar pentru mentinerea relatiei vanzator-cumparator daca nu intervine retragerea consimtamantului cumparatorului in acest interval de timp. Dupa acest termen sau la cererea cumparatorului, datele vor fi sterse automat din baza de date.

Inainte de plasarea unei comenzi, cumparatorul are acces la Termeni si conditii si poate sa fie sau nu deacord cu acestea printr-o bifa checkbox. Deasemeni, documentul Termeni si conditii este disponibil si in sectiunea Footer a siteului, unde cumparatorii au acces in orice moment si de pe orice pagina a siteului.

Cumparatorii au posibilitatea de a edita, modifica sau sterge datele prin sectiunea “Contul meu”.

Recomandam cumparatorilor sa pastreze in siguranta datele de logare si sa nu le divulge nimanui. S.C CLICKONIT S.R.L.-D nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat.

CONEXIUNE SECURIZATA SSL

Continutul siteului www.gingershoes.ro este securizat folosind tehnologie de ultima generatie - HTTPS folosind TLS 1.3, strong key exchange si strong cipher.

Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL pot fi folosite si pentru securizarea corespondentei (email).
Certificatele SSL cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule prin Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

Toate paginile siteului www.gingershoes.ro sunt securizate si se poate verifica prin existenta pictogramei care apare in fata adresei web in browser (un lacat ‘secure') si a https:// in loc de http://

INFORMATII DESPRE DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.gingershoes.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C CLICKONIT S.R.L.-D si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C CLICKONIT S.R.L.-D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare..

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, utilizatorul site-ului va anunta vanzatorul telefonic sau prin email.

În cazul în care doriţi să raportaţi o eventuală încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne scrieţi la hello@gingershoes.ro

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul online www.gingershoes.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii Internet
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un cumparator ajunge in magazin.

S.C CLICKONIT S.R.L.-D foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii.

In cazul in care unele caracteristici ale produsului (descriere, pret etc.) au fost gresit afisate si livrarea nu s-a efectuat inca, un reprezentant al S.C CLICKONIT S.R.L.-D va anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si va solicita cumparatorului sa confirme comanda in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data la care a fost informat asupra erorii. Comanda se va anula in cazul in care nu este confirmata de catre cumparator conform noilor caracteristici sau daca acesta refuza sa cumpere produsul conform noilor caracteristici.

Valoarea maxima a obligatiilor S.C CLICKONIT S.R.L.-D fata de orice cumparator, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unui produs/unor produse, este egala cu valoarea acestuia/acestora, daca plata s-a efectuat deja de catre cumparator. In cazul in care cumparatorul a suportat costurile de transport, S.C CLICKONIT S.R.L.-D va restitui consumatorului si aceste costuri. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de www.gingershoes.ro

COOKIE

 

 

"Cookie"-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

personalizarea anumitor setari (limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife), pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) - generandu-se astfel flexibilitatea "cosului de cumparaturi" (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului "inainte" si "inapoi")

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata, tehnic, doar de webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Conform noului regulament UE nr. 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizatorii siteului www.gingershoes.ro vor putea fi deacord sau nu cu privire la utilizarea de cookies odata cu mesajul afisat la intrarea pe site: “Continuarea navigarii pe acest site reprezinta acordul dvs. cu privire la politica site-ului de colectare si stocare informatii”

 

 

DISPOZITII FINALE

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor. Pentru orice nelamurire, cumparatorul este incurajat sa contacteze vanzatorul pentru a primi raspunsurile clarificatoare.