Return policy

Suntem atenți detalii și la calitatea produselor noastre, însă dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit sau dacă nu ești pe deplin mulțumit, suntem deschiși pentru schimb cu alte produse. Iar dacă aceasta nu este o soluție, te anunțăm că, conform legii poți returna produse comandate online în maxim 14 zile calendaristice. Completează formularul de retur de mai jos si te vom contacta pe email. Apoi, poți trimite produsele pe care vrei să le returnezi la adresa de corespondență pe care o vom preciza în email. Contravaloarea transportului pentru retur este in sarcina ta.

Daca totul este înregula in urma verificarii produsului returnat, iți vom restitui prin transfer bancar contravaloarea produselor în maxim 14 zile calendaristice. 

Înainte de retur, asigură-te că produsele returnate:

  • nu prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte semne de uzură.
  • nu prezintă semne de utilizare
  • au ambalaj, etichetă, factură sau alte accesorii, așa cum le-ai primit și toate intacte
  • sunt protejate de factorii ce pot duce la deteriorarea acestora pe toata durata transportului (se recomanda folosirea unui ambalaj de siguranta, ex: hârtie, poliester, carton, folie bule de aer, etc. )

Altfel, suntem nevoiți să diminuam valoarea returului sau să îl refuzăm și te vom anunța imediat dupa verificare.


Ești mulțumit de serviciile și produsele noastre?

Ne dorim tare mult să ai o experiență plăcută atât pe site-ul nostru cât și după ce primești produsele comandate dar dacă totuși se întâmplă să ai o nemulțumire legată de serviciile sau produsele noastre, te rugăm să ne anunți pe adresa de e-mail hello@gingershoes.ro. Vom face tot posibilul să remediem orice inconvenient apărut.

De asemenea, suntem deschiși la propuneri, sugestii sau orice feedback, fie el negativ sau pozitiv. Ne interesează părerea ta, așadar te așteptăm cu un email, telefon sau mesaj pe WhatsApp.