Ginger Shoes

Momentan nu mai preluam comenzi.
Va multumim pentru intelegere!

 

  Bine ai ajuns la noi!

Ginger Shoes este un brand românesc de pantofi destinat copiilor si adultilor si care iși dorește să ofere libertate de mișcare, de creștere, de explorare. Pantofii sunt concepuți pentru confort, sunt practici, ușor de încalțat și prietenoși cu pielea sensibilă a copiilor. Sunt confecționați din piele naturală, căptuseală și branț tăbăcit vegetal iar talpa Vibram este flexibilă și antiaderentă.

Iubim copii jucauși, dornici să exploreze și să învețe multe lucruri noi. Îi încurajam să pornească încrezatori încă de la primii pași, le dorim să fie activi și să se joace cat mai mult în natură, să experimenteze, să fie energici și să decopere multe lucruri noi. Le dorim curiozitate fără limite, descoperiri frumoase și multă distractie. Iar pentru asta au nevoie de drum lin, ușor și pantofi confortabili are să îi ajute să păsească cu încredere către tot ce înseamnă nou, joacă, distracție.

Ca să contribuim la marea lor aventură a cunoașterii, am început proiectul Ginger Shoes. Pantofii sunt gândiți, desenați, proiectați și cusuți de mâini iscusite aici, în România și suntem tare mândri de asta.

Spre deosebire de încălțămintea clasică, care are întărituri, talpă rigidă și loc insuficient pentru degetele de la picioare, conceptul barefoot al pantofilor Ginger Shoes oferă senzația plăcută de picior desculț, permite mișcări naturale, mușchii piciorului devin mai puternici, iar prin contactul cu solul, mișcările sunt mai fluente, copii capată încrederea în propria lor abilitate fizică și se pot bucura de mișcare.

Sunt special gândiți și creați pentru piciorușele zglobii ale micilor călători care abia asteaptă să decopere și să învețe multe lucruri noi, care vor sa alerge, să se joace și să se simtă în deplină libertate.

 

REÎNTOARCERE LA NATURAL
LIBERTATE
FIRESC