Garanție

Garantia reprezinta certitudinea calitatii produselor fabricate si comercializate de catre SC Clickonit SRL-D.

Garantia comerciala este de 30 de zile de la data primirii produsului iar aceasta se aplica in conditiile in care s-au respectat instructiunile de intretinere.

Pentru a beneficia de garantia produselor, se va anunta in scris pe adresa de e-mail hello@gingershoes.ro, inainte de termenul mentionat mai sus iar produsul se va returna prin curier la adresa noastra de corespondenta (pe care o vom confirma in scris), insotit de eticheta pantofului si de dovada platii. Trimiteti produsul intr-un ambalaj rezistent astfel incat sa nu apara incidente pe parcursul transportului.

 Garantia va fi asigurata de catre noi in cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizarii si consta in repararea produsului, inlocuirea lui sau returnarea contravalorii daca primele doua variante nu se pot indeplini.

Pentru cazul in care produsul a fost inlocuit cu un altul, garantia comerciala va fi din nou valabila din momentul primirii acestuia din urma.

Instrucțiuni de întreținere:

 • Încălțămintea se păstrează în condiții bune dacă suprafețele acesteia sunt curățate periodic. Recomandare: dupa fiecare purtare.
 • Pentru o utilizare îndelungată, se recomandă purtarea a două-trei perechi de pantofi în aceeasi perioadă de timp, durata medie de purtare fiind de 6 luni.
 • Fața și interiorul pantofului se șterg cu un material textil uscat sau ușor umezit în apă. În cazul petelor, materialul textil se poate umezi în apă cu detergent fără adaos de înălbitor
 • Pantofii nu se spala la masina de spalat, nu se poarta/ depoziteaza in ploaie, zapada sau in alte conditii de umezeala. Pielea nu este impermeabila.
 • Talpa pantofului se curătă de praf și de noroi cu o perie uscată. În cazul petelor, se poate folosi un material textil umezit în apă cu detergent fără adaos de înălbitor
 • Odată curățat, pantoful se lasă să se usuce natural, departe de o sursă de căldură (direct in bataia soarelui, uscator masina de spalat, ventilator, calorifer, foc, uscător de păr etc)
 • Se evită apropierea de obiecte/substante, activități/calamitati, animale ori suprafete care pot provoca decolorare, lovituri directe, zgârieturi, ruperi, pete, arsuri, perforări, scămoșare sau orice actiune fizică de natură să deterioreze pantofii.
 • Se evita purtarea unui numar nepotrivit marimii piciorului care pot duce la disconfort sau tocirea/deteriorarea pantofului din acest motiv
 • Se evita repararea produselor din propria initiativa in orice alt loc decat cel al productorului in conditiile acordarii garantiei
 • Se evita transportul sau depozitarea in conditii improprii si care nu respecta prezentele instructiuni
 • Se evita utilizarea in alt scop decat cel pentru care este destinat produsul
 • Se păstreaza in locuri uscate, de preferat in cutii. Recomandăm folosirea ambalajului în care vin pantofii, atât pentru protecție dar și pentru reciclarea ambalajului care poate fi refolosit pentru depozitare

Datorita proprietatilor tabacirii pielii/captuselii/brantului este posibil transferul de culoare, fenomen considerat normal si care nu face obiectul garantiei.

Pielea este un produs natural si nu are o suprafata uniforma spre deosebire de pielea sintetica, de exemplu. Daca apar mici imperfectiuni sau texturi diferite ale pielii, nu inseamna ca aceasta nu este de calitate sau prezinta defecte ci sunt considerate caracteristici normale ale pielii naturale.

 Conform articolului 16 din legea 449/2003, garantia de conformitate este de 2 ani, iar noi in calitate de vanzator, garantam ca produsele sunt conform specificatiilor de pe site. La cererea cumparatorului certificatul de garantie va fi oferit in scris sau pe orice alt suport, disponibil si accesibil acestuia.

Lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia. Dupa acest termen, cumparatorul trebuie sa faca dovada existentei lipsei de conformitate.

Garantia de conformitate nu acopera defecte de uzura sau intretinere necorespunzatoare ci doar defecte de fabricatie, acestea fiind acoperite gratuit.

 Pentru acordarea garantiei este necesar sa urmati intructiunile de ingrijire prezentate mai sus dar si conditiile de returnare (ambalaj rezistent, prezentarea etichetei si a facturii etc) . In caz contrar, garantia devine inaplicabila.

 

                                          Piele naturala

 

                                           Piele naturala tabacita vegetal

 

                                           Alte materiale sintetice

 

 

Vanzator: SC CLICKONIT SRL-D
Sediul social: str. Revolutiei, nr. 16, Voluntari, Ilfov
CUI: 34281164, J23/1014/25.03.2015