Instrucțiuni de îngrijire

 

Pentru a păstra încălțămintea în condiții bune, este indicat ca suprafețele acesteia să fie curățate după fiecare purtare iar pentru o utilizare îndelungată, se recomandă purtarea a doua-trei perechi de pantofi în aceeași perioadă de timp.

 • Fața și interiorul pantofului se șterg cu un material textil uscat sau ușor umezit în apă calduță iar în cazul petelor se poate folosi apă cu detergent, fără adaos de înălbitor
 • Talpa pantofului se curătă de praf și noroi cu o perie uscată iar în cazul petelor se poate folosi un material textil umezit în apă calduță cu detergent, fără adaos de înălbitor.
  • Pe cât posibil, se evită spălarea deoarece apa îndepartează uleiurile naturale ale pielii iar aceasta poate deveni rigidă. Pantofii nu sunt rezistenți la condiții de umiditate, ploaie, spălare etc
  • Odată curățat, pantoful se lasă să se usuce natural, departe de o sursă de căldură.
  • Se evită purtarea lor în condiții extreme cum ar fi joaca în pietriș, frâna cu vârful pantofului etc. sau alte activități care pot duce la tocirea instantă a pielii sau a talpii.
  • Se depozitează curățați în cutii. Recomandăm folosirea ambalajului în care vin pantofii; atât pentru protecție dar și pentru reciclarea ambalajului care poate fi refolosit.

                                                                                                                                   

                                                                                                                                               

  SIMPLU
  PRACTIC
  MINIMALIST